Vilalta Corporació inaugura els seus nous carregadors a Pamplona

Vilalta Corporació inaugura els seus nous carregadors a Pamplona

Vilalta Corporació ha inaugurat els seus nous carregadors per a vehicles elèctrics a la ciutat de Pamplona. Fa diversos mesos, l'Ajuntament de la capital de Navarra ens va adjudicar la concessió d'aquest projecte.

Vilalta, amb la seva línia de negoci Vilalta Greenergy, forma part de la iniciativa de la capital Navarra Go Green Pamplona. Aquest programa compta amb totes les accions dutes a terme per l'Ajuntament per a lluitar contra el canvi climàtic.

Durant la inauguració dels punts de càrrega instal·lats per Vilalta el Regidor delegat de Projectes, Mobilitat i Sostenibilitat va destacar la necessitat de buscar una mobilitat elèctrica a la ciutat. I un dels passos per a aconseguir-ho és la instal·lació duta a terme per Vilalta Corporació a Pamplona. Amb aquest projecte s'ha convertit en una de les ciutats millor equipades quant a càrrega de vehicles elèctrics d'accés públic del país.


Durant els pròxims anys, Vilalta s'encarregarà de la instal·lació i explotació de les 34 noves places de recàrrega situades en 12 punts de la ciutat. La nostra empresa gestionarà els carregadors i durà a terme el seu manteniment.


Aquest projecte suposa un pas més en la transició energètica de la nostra companyia. Com va destacar en la inauguració dels carregadors el Product Manager de Vilalta Greenergy, Pere Joan Vilalta, aquesta instal·lació forma part de l'expansió de Vilalta Corporación pel territori espanyol, ja que se suma a la resta d'iniciatives dutes a terme al país.

Telenavarra - RTVE també va ser present en la inauguració dels nostres nous carregadors per a vehicles elèctrics. Visualitza la notícia per a conèixer més detalls de la nostra instal·lació.

 

 


6/7/2021

Tornar al llistat