Hem guanyat la licitació per instal·lar carregadors elèctrics a Pamplona i Begur

carregadors elèctrics cotxe Pamplona Begur

Pamplona és un dels referents en iniciatives sostenibles, tractant-se d’una de les ciutats pioneres en l’àmbit espanyol en l’impuls del vehicle elèctric.

Sota la iniciativa de “Go Green Pamplona”, Vilalta Greenergy ha guanyat la licitació per instal·lar carregadors per vehicles elèctrics en aquesta ciutat.

La capital navarresa ha detectat un augment de la demanda sobre aquest producte, ja que han incrementat considerablement la matriculació del nombre de vehicles en la seva demarcació. Seran un total de 16 punts de recàrrega, ràpids i semi ràpids, distribuïts per diferents zones de la ciutat.

Les energies verdes són la via sostenible per combatre l’emergència climàtica

És ben cert que la societat es troba immersa en una profunda transició pel que fa al consum d’energia. L’escassetat i afectació ambiental dels recursos energètics tradicionals, ha convertit en una prioritat apostar per l’eficiència energètica i la substitució del consum de combustibles fòssils per fer front a l’emergència climàtica en la que ens trobem.

vilalta greenergy

En aquest sentit, des de VILALTA Corporació, basem la nostra estratègia empresarial en aportar solucions per facilitar els recursos que ens acompanyaran en aquest camí.

VILALTA Greenergy aposta per expandir la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics

Sota la marca VILALTA Greenergy invertim en el present els nostres esforços a possibilitar l’accés a les energies verdes. L’estratègia i filosofia de VILALTA Corporació passa per estendre la xarxa de carregadors per a vehicles elèctrics arreu del territori; seguint la idea de diversificar i adaptar-nos als nous reptes que se’ns presenten.

Ens estrenem amb els primers carregadors elèctrics a Begur

La licitació de Pamplona no és el primer concurs per a la instal·lació de carregadors elèctrics que ens adjudica un ajuntament. Com ja us vàrem anunciar en anteriors publicacions en els nostres mitjans de comunicació, a inicis d’estiu se’ns comunicava que l’Ajuntament de Begur ens va adjudicar el concurs públic per a la instal·lació i gestió de dos carregadors per a vehicles elèctrics. La instal·lació oferirà 2 punts de recàrrega de forma permanent per a tots aquells particulars que disposin d'un vehicle elèctric.

Es tracta de la primera instal·lació de carregadors elèctrics que farà VILALTA Corp. GREENERGY i que ens permetrà ampliar la línia de negoci de l'electricitat, una aposta de futur de VILALTA.

vilalta greenergy electricitat fotovoltaica i carregadors elèctrics


25/9/2020

Tornar al llistat