Habilitem un nou servei de desinfecció de vehicles a l'Estació de Servei BP de Vilafortuny

Habilitem un nou servei de desinfecció de vehicles a l'Estació de Servei BP de Vilafortuny

Tot i que cada vegada estem més a prop de guanyar definitivament la batalla a la COVID-19, a Vilalta tenim molt clar que ara, més que mai, s'ha de mantenir l'atenció i aplicar meticulosament totes les mesures de prevenció necessàries per garantir la màxima seguretat.

Per aquest motiu,  ens alegra molt poder anunciar que des d'aquesta setmana l'Estació de Servei BP VILAFORTUNY compta amb un sofisticat equipament de desinfecció de vehicles, que actua directament i de forma molt eficaç sobre tot tipus de superfícies bactericides, fungicides i virològiques, dispensant un líquid desinfecant altament concentrat. 

APLICACIÓ DESINFECTANT

El sistema de desinfecció instal·lat a l'Estació de Servei Vilafortuny s'ha ideat especialment per a la neteja i desinfecció d'automòbils, camions, carretons elevadors i superfícies en general. No utilitzar en superfícies sensibles als àlcalis o tractades amb ceres d'1 component.

PROCEDIMENT PER DESINFECTAR EL VEHICLE

  1. Introduir les fitxes
  2. Retirar la pistola AquaSany 
  3. Dispensar el producte per totes les superficies internes de l'automòbil i deixar actuar durant un període d'entre 1 a 5 minuts.
  4. Netejar amb un drap humit les superficies tractades

8/6/2020

Tornar al llistat