Gaudeix de la teva pròpia energia, digues SÍ a les fotovoltaiques

plaques producció energia fotovoltaica

Sí a l'autoconsum. Sí a l'estalvi. Sí a la llibertat energètica.
SÍ a l'energia del futur!

Perquè el compromís amb el medi ambient i la transició energètica comença des de la teva teulada!

estalvi factura llum ESTALVI

Redueix l'import de la factura de la llum fins a un 60% des del primer dia i estalvia't fins a un 50% de l'IBI (t'informarem sobre el descompte aplicable en el teu municipi). 

energia verda plaques fotovoltaiques AUTOSUFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Sigues el propietari de la teva pròpia energia. Decideix com generar-la i quan i com utilitzar-la.

energia fotovoltaica REDUCCIÓ PETJADA ECOLÒGICA

Utilitzant una energia 100% verda contribuiràs a reduir l'impacte mediambiental.

produccio fotovoltaica COMERCIALITZA AMB LA TEVA ENERGIA

Converteix-te en productor d'energia subministrant a la xarxa l'excedent que no consumeixes.

Més de 60 anys com a proveïdors d’energia

A Vilalta portem més de 60 anys treballant com a proveïdors d’energia. Durant tot aquest temps el sector energètic ha anat evolucionant i des de Vilalta hem dedicat tots els recursos necessaris per redefinir el nostre model i adaptar-lo al context de transició energètica que vivim actualment. Una redefinició que s’ha traduït en Vilalta Greenergy, la nostra branca d’energia renovable a preu de cost.

Apostar per l’energia solar i per Vilalta, sinònim d’una decisió intel·ligent

Estalviar en la factura de la llum, gaudir d’independència energètica, contribuir en la reducció de l’impacte mediambiental… Sigui quin sigui el motiu principal per dur a terme una instal·lació fotovoltaica, apostar per l’energia solar i per Vilalta és sinònim d’una decisió intel·ligent.  

PER QUÈ AMB NOSALTRES?

qualitat energetica

Experiència i garantia de qualitat

El nostre principal objectiu és garantir la satisfacció del client, adaptant-nos en tot moment a les seves necessitats. Proporcionem un servei 100% personalitzat, tenint sempre en compte els objectius i les especificitats del projecte a desenvolupar.


Productors d'energies renovables

Productors de renovables

La nostra infraestructura i els més de 60 anys d’experiència en el sector energètic ens permeten disposar de les nostres pròpies plantes de producció fotovoltaica.


instal·lació de panells solars fotovoltaics

Tant per a particulars com per a empreses

A Vilalta estem especialitzats en la instal·lació de panells solars tant per a particulars com per a empreses i institucions de tota mena. Sigui quin sigui el projecte a realitzar, oferim un servei de la màxima qualitat, basat en l’estalvi i garantint la màxima eficiència energètica.  eficiència energètica.


Vilalta Greenergy Espanya

Projectes d’èxit i expansió territorial

Durant els darrers anys, des de Vilalta Greenergy hem dut a terme diferents projectes d'instal·lació de plaques fotovoltaiques. Un dels més destacats ha estat el de la coberta del poliesportiu de l'Ajuntament de Rocafort de Queralt, amb un total de 192 panells solars. Projectes d'èxit com aquest ens han permès consolidar la xarxa Vilalta Greenergy en bona part del territori espanyol, fins al punt d'estar presents avui dia en 9 comunitats autònomes diferents i amb l'objectiu de continuar creixent en el futur.


3/2/2021

Tornar al llistat