6 motius per dir SÍ a les energies renovables

6 motius per dir SÍ a les energies renovables

Actualment, una de les grans preocupacions de la nostra societat és saber  com afectarà en el futur el canvi climàtic en el qual ens trobem immersos. Des de fa anys, a Vilalta estem plenament conscienciats amb aquesta situació, fins al punt de redefinir el nostre model de negoci, adaptant els nostres serveis a les exigències actuals. Com no podia ser d'una altra manera, dins d'aquesta redefinició, la transició cap a les energies renovables jugarà un paper essencial en el futur de la nostra companyia. Per això, avui en el nostre blog us expliquem els 6 motius pels quals tots, empreses i particulars, hem de dir a les energies renovables!

Son molts els avantatges que ens proporcionen les anomenades energies netes, principalment la nul·la emissió de gasos i elements contaminants a la nostra atmosfera, contribuint a la reducció de l'efecte d'hivernacle. Però si haguéssim de resumir tots els seus beneficis, aquests podrien ser els 6 motius principals per a dir SÍ a les energies renovables. Preneu nota!

 1. Són inesgotables.
 2. Redueixen la dependència de la importació de combustibles fòssils.
 3. Redueixen els costos, sent sostenibles a nivell ambiental i econòmic.
 4. No produeixen residus de difícil eliminació.
 5. Redueixen les malalties relacionades amb la contaminació.
 6. Gran potencial per generar ocupacions directes i indirectes.

Què fa Vilalta en matèria d'Energies Renovables?

Des de Vilalta prenem consciència de la situació i adaptem els nostres serveis a les exigències requerides per pal·liar una afectació global. En aquest sentit, volem participar i aproximar aquest tipus d'energies a empreses i particulars interessats en el sector, proporcionant, entre altres serveis, la instal·lació i el subministrament de plaques fotovoltaiques per a parcs solars. Alhora, facilitem la connexió entre propietaris i inversors interessats en la producció d'aquest tipus d'energies, oferint, a més, la compra de l'excedent de l’energia produïda.

A més, des de Vilalta Corporació estem en contacte directe amb empreses i particulars amb l’objectiu d’expandir les energies verdes i explotar tots els seus usos i beneficis. Amb més de 60 anys d'experiència com a subministradors d'energia, podem oferir compromís i garantia de satisfacció, tant per a empreses com particulars, ja que disposem de les nostres pròpies plantes de producció fotovoltaica, amb un servei personalitzat i un producte de 1a qualitat.

Vilalta

Apostem per les energies renovables, adaptant els nostres serveis al context actual

Serveis energies renovables per a particulars:

 • Instal·lem panells solars per a la captació d'energia fotovoltaica en zones residencials i habitatges.
 • Els nostres connectors s'ajusten a totes les necessitats de càrrega de vehicles elèctrics. De la mateixa manera, instal·lem i gestionem els punts de càrrega en tot tipus de residències i comunitats.

Serveis energies renovables per a empreses:

 • Instal·lem panells solars per a la captació d'energia fotovoltaica en cobertes industrials, empreses o plantes solars de producció i connexió a la xarxa.
 • El nostre comptadors, com a element multifunció, disposen de prestacions per obtenir el control i gestió de totes les comunicacions de la manera més precisa, amb la possibilitat d'una lectura remota.
 • Els punts de càrrega per a recintes i espais industrials s'adapten a totes les necessitats per als vehicles elèctrics emprats pels serveis professionals. Igualment, instal·lem i gestionem els punts de càrrega requerits per a un perfecte funcionament.

16/3/2020

Tornar al llistat